کشورهای گروه هفت (G7) موافقت کرده اند که استفاده «مسئولانه» از ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT را ترویج کنند. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، کشورها این تعهد را روز یکشنبه انجام دادند زیرا به دنبال استفاده از فناوریهای هوش مصنوعی در حال توسعه سریع هستند که معتقدند بسیار سودمند هستند. این اعلامیه توسط وزرای فناوری ژاپن، ایالات متحده و کشورهای اروپایی صادر شد. هیأت ها این اقدام را در جریان نشست دو روزه خود در منطقه تاکاساکی در شرق ژاپن واقع در استان گونما مجدداً تأیید کردند.
در این نشست، هیئتهای کشورهای G7 با ایجاد یک ترتیب بینالمللی برای افزایش جریان آزاد «دادههای قابل اعتماد» در سراسر مرزهای ملی موافقت کردند. گروهها در بیانیهای مشترک تاکید کردند: «با توجه به اینکه فناوریهای هوش مصنوعی مولد به طور فزایندهای در بین کشورها و بخشها برجسته شدهاند، ما نیاز به بررسی در کوتاهمدت فرصتها و چالشهای این فناوریها و ادامه ارتقای ایمنی و اعتماد را تشخیص میدهیم». رهبران یک برنامه اقدام به سمت «ایجاد محیطی توانمند مسئول نوآوری هوش مصنوعی» را تأیید کردند. وزرای فناوری کشورهای G7 متعهد شدند که استانداردهای بین المللی را برای چارچوب های حکمرانی هوش مصنوعی تدوین کنند.
هدف شما تضمین جریان بدون داده با اعتماد است؟
مفهوم “جریان بدون داده با اعتماد” توسط ژاپن در این نشست پیشنهاد شد، هیئت ها سپس بر لزوم “شتاب بخشیدن و عملیاتی کردن” تاکید کردند و تاکید کردند که داده ها “توانمندکننده رشد اقتصادی، توسعه و رفاه اجتماعی هستند.” وزرا بر لزوم فعال کردن پتانسیل کامل رشد اقتصادی جهانی بدون به خطر انداختن حریم خصوصی و امنیت افراد و سایر نهادها تاکید کردند. بر اساس گزارش SCMP، وزرای بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و ایالات متحده دولتها به همراه اتحادیه اروپا برنامههای اقدام جداگانهای برای حاکمیت اینترنت اتخاذ کردند.وزیر همچنین متعهد شد که زیرساختهای دیجیتال را با توجه به خطرات ژئوپلیتیکی تقویت کند.
در بیانیه آمده است: «ما مصمم به همکاری در نمایان ساختن و مقابله با تاکتیکهای اقتدارگرایی دیجیتالی هستیم و متعهد به حفاظت از نهادها و ارزشهای دموکراتیک خود در برابر تهدیدات خارجی هستیم». در بیانیه مشترک یکشنبه پنج اصل برای سیاستگذاران برای کنترل استفاده از هوش مصنوعی ذکر شده است. این پنج اصل شامل حاکمیت قانون، روند قانونی، دموکراسی، احترام به حقوق بشر و استفاده از فرصت ها برای نوآوری است. به گزارش SCMP، این نشست به طور مشترک توسط تارو کونو وزیر دیجیتال، یاسوتوشی نیشیمورا وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت و تاکاکی ماتسوموتو وزیر امور داخلی و ارتباطات اداره شد.
منتشر شده: