قبل از ایجاد قوانین، اداره ملی ارتباطات و اطلاعات (NTIA) با محققان، گروههای صنعتی و سازمانهای حقوق دیجیتالی تماس میگیرد تا درباره این که از کدام «مکانیسم پاسخگویی» در این فناوری استفاده کند، بازخورد دریافت کنند.
دلایل زیادی وجود دارد که چرا مقررات هوش مصنوعی علاقه تنظیم کنندگان ایالات متحده را برانگیخته است. به گفته آلن دیویدسون، مدیر NTIA، آژانس با ایجاد ضمانتهایی در مورد توسعه آنها، بهتر میتواند بفهمد که آیا ابزارها ایمن و مؤثر هستند، آیا «سطوح غیرقابل قبول سوگیری» ایجاد میکنند، آیا اطلاعات نادرست را منتشر میکنند یا خیر، یا خیر. به حریم خصوصی کاربر احترام بگذارید
ما باید سریع حرکت کنیم زیرا این فناوریهای هوش مصنوعی از برخی جهات بسیار سریع حرکت میکنند. ما وقت تجملی را با برخی از آن فناوریهای دیگر داشتهایم، این بسیار ضروریتر به نظر میرسد.» – آلن دیویدسون، مدیر NTIA
آژانس این مقررات در حال ظهور را نیز مغایر با نوآوری نمی داند. دیویسون میگوید: «نردههای محافظ خوب که با دقت اجرا میشوند، در واقع میتوانند نوآوری را ارتقا دهند». آنها به مردم اجازه می دهند بدانند نوآوری خوب چگونه به نظر می رسد، آنها فضاهای امنی را برای نوآوری فراهم می کنند و در عین حال به نگرانی های واقعی ما در مورد پیامدهای مضر رسیدگی می کنند.
با توجه به نگرانی های پیرامون کوه هوش مصنوعی، آیا تنظیم کننده های ایالات متحده به اندازه کافی سریع حرکت می کنند؟
این اولین باری نیست که دولت آمریکا برای توسعه هوش مصنوعی محدودیت هایی قائل می شود. قانونگذاران بیش از 100 لایحه مربوط به هوش مصنوعی را در سال 2021 در مورد تعدادی از مسائل برجسته از امنیت داده تا حاکمیت الگوریتمی ارائه کردند.
در اکتبر گذشته، پرزیدنت بایدن طرحی برای لایحه هوش مصنوعی ارائه کرد حقوق”. این لایحه پنج اصل را که شرکت ها باید هنگام کار با این فناوری در نظر بگیرند شامل حریم خصوصی داده ها، ایمنی و کارایی سیستم ها، محافظت در برابر تبعیض الگوریتمی، وجود جایگزین های انسانی و شفافیت در مورد استفاده از آن را مشخص می کند.
با این حال، در حالی که قانونگذاران ایالات متحده بیکار ننشسته اند، آنها بسیار کندتر از اکثر کشورهای اروپایی که با فوریت بیشتری فناوری GPT را سرکوب کرده اند، حرکت می کنند.
اتحادیه اروپا یکی از معدود حوزههای قضایی است که در حال تدوین قوانینی در مورد توسعه و استفاده از هوش مصنوعی است و در 2 آوریل، ایتالیا اولین کشور غربی بود که ChatGPT را بهدلیل نگرانیها در مورد امنیت دادههای این پلتفرم، به طور کامل ممنوع کرد.
با توجه به اینکه ChatGPT و پلتفرم های مشابه هنوز در مرحله ابتدایی خود هستند، عواقب کامل انفجار هوش مصنوعی هنوز مشخص نشده است. با این حال، با توجه به اینکه تعدادی از گروههای اخلاقی هوش مصنوعی قبلاً ادعا میکنند که این فناوری “خطری برای امنیت عمومی” دارد، مقررات ایالات متحده در مورد توسعه آن نمیتواند به زودی اجرا شود.