این همه هیاهو در اطراف ChatGPT چیست؟ این ربات چت جدید که توسط یک مدل یادگیری عمیق هوش مصنوعی (AI) طراحی شده است، اخیراً موج های زیادی را ایجاد کرده است. کاربران می توانند در مورد هر چیزی سوال بپرسند و ربات با پاسخ های بسیار سازمان یافته و مختصر وارد گفتگوی مکالمه می شود.
نحوه درک ChatGPT از زبان قابل توجه است و به نظر می رسد برتر از هر مدل هوش مصنوعی دیگری در حال حاضر موجود باشد. در مورد اطلاعات از اینترنت و مجموعه کتاب آموزش دیده است. کاربران میتوانند در مورد پاسخها بازخورد ارائه کنند که درک ابزار را از زبان تیزتر میکند. استفاده از ChatGPT عمومی در حال حاضر در مرحله اولیه رایگان است و گزینه های عضویت پیشرفته با پرداخت هزینه در دسترس است.
مردم در حال حاضر شروع به استفاده از ChatGPT برای دریافت پاسخ به سوالات روزمره و حتی برای برخی اهداف تحقیقاتی کرده اند. برای آزمایش قابلیت ها، کاربران از ChatGPT خواسته اند تا تست های استانداردی را انجام دهد. در حالی که برای همه کارایی نداشت، برای برخی از آزمونها از جمله نوار و MCAT به نمرات قبولی دست یافت.
مانند هر فناوری نوظهوری، هنگام استفاده برای اهداف تجاری، تعادل بین مزایا و خطرات بسیار مهم است. از نقطه نظر حقوقی، درک موانع مجموعه منحصربهفرد و بررسی مزایایی که این فناوری میتواند برای اهداف eDiscovery ارائه دهد، ضروری است. سایر موارد استفاده برای وکلا و مشتریان آنها؛ و اینکه چگونه اخلاق در هر تلاش ChatGPT نقش دارد.
در حال کار کردن ChatGPT
هنگامی که روند فنآوری جدید پیش میرود، نگرانیهایی در مورد اینکه آیا ابزارهای خاصی جایگزین انسانها میشوند – به ویژه در صنعت حقوقی – ظاهر میشوند. این احساسات در اینجا ادامه می یابد، زیرا قبلاً سؤالاتی در مورد اینکه آیا ChatGPT و سایر مدل های زبان هوش مصنوعی مشابه می توانند عملکرد انسانی را برای مشاغلی که هنوز به یک عنصر نظارت نیاز دارند، بر عهده بگیرند وجود داشته است. آیا ChatGPT در فضای eDiscovery میتواند اسناد پاسخگو را بدون نیاز به نظارت انسانی بررسی و پرچمگذاری کند؟ یا این خیلی دور از ذهن به نظر می رسد؟
قبل از پاسخ دادن به این سوال، بررسی کنید که وقتی از شما خواسته شد وبلاگی در مورد ChatGPT و eDiscovery بنویسید، چه چیزی به سرعت برگشت:
ChatGPT، یک مدل زبان پیشرفته که توسط OpenAI توسعه یافته است، به سرعت به دلیل توانایی خود در پردازش و درک زبان طبیعی شناخته شده است. در نتیجه، به ابزاری ارزشمند برای انواع صنایع از جمله بخش حقوقی تبدیل شده است.
در زمینه eDiscovery، استفاده از ChatGPT روشی را که وکلای دادگستری به فرآیند کشف برخورد می کنند، متحول کرده است. ChatGPT با قابلیتهای پردازش زبان پیشرفتهاش قادر است مقادیر زیادی از آن را بررسی کند داده هااز جمله ایمیل ها، پیام های متنی و پست های رسانه های اجتماعی، در عرض چند ثانیه. این به وکلا اجازه می دهد تا به سرعت اطلاعات مرتبط را شناسایی کنند و در زمان و هزینه صرفه جویی کنند.
این فقط یک سوم چیزی است که چت بات با آن بازگشته است. همچنین شامل اطلاعاتی در مورد مزایای کلیدی استفاده از ChatGPT در eDiscovery و نظرات نهایی در مورد چگونگی افزایش موارد استفاده برای مدلهای زبان در آینده است. احتمالاً اکنون منطقی تر است که چرا برخی از تحلیلگران معتقدند این ابزار می تواند جایگزین انسان ها در نقش های سطح بالاتر شود. با این حال، مهم است که بدانیم اگرچه مدلهای زبانی مانند ChatGPT ممکن است مفید باشند، اما محدودیتهایی کاملاً وجود دارد.
درک محدودیت ها
در حالی که مدلهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT نوآورانه هستند، هنوز خطرات و محدودیتهایی وجود دارد که باید قبل از استفاده برای اهداف تجاری در نظر گرفته شوند. مثال بالا را در نظر بگیرید. در حالی که با بسیاری از اطلاعات مفید بازگشت و حتی متن را مانند یک وبلاگ قالب بندی کرد – ChatGPT چه چیزی را از دست داد؟ هیچ اطلاعاتی در مورد سابقه آموزشی ابزار، محدودیت ها، خطرات، یا ملاحظات اخلاقی ارائه نکرد. اینها همه چیزهایی است که وکلا و سازمان های آنها باید قبل از استفاده از فناوری جدید در نظر بگیرند تا بتوانند تصمیمی آگاهانه بگیرند و به اندازه کافی از مشتریان خود نمایندگی کنند.
در اینجا پنج محدودیت کلیدی برای درک و نظارت وجود دارد زیرا مدلهای زبان پیشرفته همچنان در حال ظهور و تکامل هستند. این به تعادل بین مزایا و خطرات کمک میکند تا سازمانها بتوانند در مورد موارد استفاده مناسب ارزیابیهای آموزشی انجام دهند.
- در صورت استفاده از ChatGPT برای دعوی قضایی یا بررسی تحقیقاتی، وکلا همچنان باید برخی از موارد مرتبط و امتیازات را تعیین کنند. در حال حاضر شواهد محکمی وجود ندارد که این فناوری بتواند این وظایف انسانی را به درستی انجام دهد. همانطور که این نوع مدل در حال تکامل است، در عوض میتواند برای بررسی اولیه (مشابه TAR)، با هدف کاهش هزینهها و متعادل کردن جریان کار قانونی بهتر، مناسب باشد.
- ChatGPT باید در مورد مجموعه اسناد خاص آموزش ببیند تا برای تحقیقات یا پرونده یک سازمان خاص مفید باشد. این امر مستلزم تجزیه و تحلیل هزینه-فایده و مقایسه با ابزارهایی است که قبلاً مستقر شده اند، زیرا احتمالاً برای مفید بودن در این سناریو به آموزش قابل توجهی نیاز دارد.
- گاهی اوقات ربات چت همچنان به سوالات نادرست پاسخ می دهد. این می تواند هنگام استفاده برای بررسی اسناد، تحقیق، ارزیابی تسویه حساب، پیش نویس حرکت یا پیش نویس قرارداد مضر باشد. این بدان معنا نیست که مدل های زبان پیشرفته هرگز در چنین شرایطی مناسب نخواهند بود. تصمیم گیرندگان فقط باید خطرات و مزایای هر مورد استفاده را بسنجید، که با در دسترس قرار گرفتن مطالعات و آمار بیشتر، انجام این کار آسان تر خواهد بود.
- مقدار زیادی از داده های آموزشی به ناچار قدیمی می شوند، به این معنی که ابزارهایی مانند ChatGPT باید به طور مداوم آموزش داده و به روز شوند تا اطلاعات خوبی تولید کنند.
- وکلا همیشه باید تعهدات اخلاقی خود را هنگام برخورد با فناوری های نوظهور در نظر بگیرند. محرمانگی و شایستگی دو وظیفه اصلی هستند که در استفاده از فناوری ظاهر می شوند. قرار دادن اطلاعات محرمانه مشتری در یک مدل زبانی مانند ChatGPT، امتیاز را لغو می کند و می تواند رابطه وکیل و مشتری را نقض کند. هر گونه اطلاعات موجود در یک درخواست حذف نخواهد شد و می تواند برای اهداف آموزشی استفاده شود. این عوامل را قبل از استفاده برای بررسی اسناد، قرارداد، ترجمه زبان و سایر موارد استفاده که شامل اطلاعات محرمانه است، در نظر بگیرید. رضایت مشتری هنگام استفاده از هر فناوری جدید نیز بسیار مهم است و وکلا باید از مزایا و خطرات آن مطلع باشند تا بتوانند نمایندگی شایسته ارائه کنند.
همه این محدودیتها باید برای کسانی که از این فناوری میترسند تسکین دهد. خطرات و عوامل بسیار زیادی وجود دارد که هنوز به تخصص حقوقی و قضاوت انسانی نیاز دارد. در حالی که می تواند برای ایجاد الگوها، مدیریت قرارداد، اتوماسیون اداری، و برخی بررسی اسناد مورد قبول واقع شود – استفاده برای تحقیقات حقوقی یا نوشتن مختصر بعید به نظر می رسد. ابزارهایی مانند ChatGPT نمی توانند عواملی مانند ترجیحات قاضی، فرآیندهای منحصر به فرد یا اهداف مشتری را در نظر بگیرند. اگر و تا زمانی که گزینههایی برای قرار دادن این نوع مدلهای هوش مصنوعی در پشت فایروال سازمان وجود داشته باشد، هیچ تضمینی وجود ندارد که اطلاعات حساس محرمانه بماند.
سازمان های حقوقی اکنون چه باید بکنند تا جلوتر از منحنی ها باقی بمانند؟ با توجه ادامه بدهید. پیشرفت ها را با ChatGPT و مدل های مشابه نظارت کنید. موارد استفاده را تا زمانی که بیشتر شناخته شود محدود کنید. سیاست ها و آموزش هایی را در مورد استفاده از این فناوری ایجاد کنید. به مشتریان شرکتی در مورد مزایا و خطرات استفاده از ابزارهایی مانند این برای اهداف تجاری مشاوره دهید. و مهمتر از همه، مطمئن شوید که کارکنان داخلی یا شرکای خارجی دارید که جنبه فنی فناوری های نوظهور را درک می کنند تا برای اهداف مشاوره به آنها مراجعه کنند.
[View source.]