وقتی نوبت به موزارلای تازه می رسد، هیچ جایی مانند نیوجرسی نیست.
اینجا در ایالت گاردن، ما بهترین مکان ها را برای دریافت بهترین «موتز» ساخته شده داریم. هیچ چیز مانند یک تکه تازه از «موتز» خانگی تازه از آب، هنوز گرم در انتظار ذوب شدن در دهان شما نیست.
بنابراین، بهترین راه برای لذت بردن از آن چیست؟
من این سوال را از نیک و جو از ماسیموس در Kenilworth پرسیدم که برنده “Mootz Madness 2” شد. این دومین سال متوالی آنها با تاج است.
به محض تمام شدن، آن را با یک تکه نازک خوب از پروشوتو دی پارما وارداتی و نان ایتالیایی سرو کنید.
من نمی توانم با آن بحث کنم. اگرچه شخصاً من آن را همانطور که هست دوست دارم، با شاید کمی نمک. راه دیگری که می خواهم آن را با پروشوتو ورقه شده و فلفل قرمز بوداده روی نان سمولینا می کنم. هر طعمی با یک ساندویچ عالی ترکیب می شود، اما این من هستم.
در اینجا برخی از پیشنهاداتی است که از شنوندگان و دنبال کنندگان اجتماعی خود دریافت کردم که در پاسخ به این سوال، “اگر به شما یک تکه موزارلای گرم تازه بدهم، چگونه آن را می خورید؟”
یکی از آنها، جان مویر از Chat GPT پرسید:
از ChatGPT پرسیدم. این چیزی است که گفته شد:
من هر لقمه ای از موزارلای گرم تازه را میل می کنم. یکی از راههای مورد علاقه من برای لذت بردن از آن این است که به سادگی یک تکه را جدا کنم و آن را همانطور که هست بخورم، اجازه میدهم بافت خامهای و طعم لطیف آن به تنهایی باقی بماند. با این حال، اگر کمی بیشتر احساس ماجراجویی میکردم، ممکن است آن را با مقداری گوجهفرنگی شیرین و آبدار، روغن زیتون فوق بکر با کیفیت بالا و مقداری ریحان تازه برای یک سالاد کلاسیک کاپرز جفت کنم. از طرف دیگر، من ممکن است از آن به عنوان رویه برای یک پیتزای خانگی مارگریتا استفاده کنم یا آن را روی یک کاسه گرم پاستا ذوب کنم تا یک وعده غذایی آرامبخش و دلپذیر داشته باشم. آمادهسازی هرچه که باشد، مطمئن میشوم که وقت خود را صرف میکنم و از طعمهای ظریف و ظریف این پنیر محبوب ایتالیایی کاملاً قدردانی میکنم.
جان مویر
اگر فقط می توانست.
آن را به صورت من فشار دهید و آن را استنشاق کنید، اگر از Fiores Hoboken باشد
سوزی رز ینگو
روی بروسکتا
دی ویلمر
من آن را با یک تکه ضخیم پروشوتو دی پارما می خوردم و آن را با موزارلا می پیچیدم، اما فقط با گوشت ماهی ماسیمو ایتالیایی Deli.
فرانک آلتامورا
من فقط آن را در دهانم می اندازم.
متشکرم
مارک لما
روی یک تکه گوجه فرنگی بیفتیک
لین آن موری
یکی از اعضای خانواده آن را برای مجالس درست می کند – من آن را در یک لقمه می خورم
تریشیا بیوندی
آن را روی نان شیرینی با گوجه 🍅 و خیار ذوب کنید
دار مگلینو
نمک دریا بپاشید!
اسکات کلارک
با گوجه فرنگی و کاهش دهنده بالزامیک
کری شوایتزر
کاملا!!! آن را روی یک تکه نان ایتالیایی خرد شده، با یک گوجه فرنگی رسیده باغی، ریحان تازه، یک قطره نمک و فلفل روغن زیتون و یک قطره لعاب بالزامیک ذوب کنید!
کارن استفانچیک-پاپانیر
آن را همان جا بخورید… امیدوارم با یک تکه نان ایتالیایی خرد شده.
اندرو چیک پیسانی
ریحان گوجه فرنگی و یک قطره روغن زیتون و بالزامیک!
سیندی زویکر
نگاه کنید: 20 غذای آمریکایی که در خارج از ایالات متحده باعث ایجاد ابرو می شوند
نگاه کنید: در اینجا حالت هایی وجود دارد که در آن احتمال ضربه زدن به حیوان وجود دارد
ضربه زدن به حیوان در حین رانندگی تجربه ترسناکی است و این لیست علاوه بر ارائه نکاتی در مورد نحوه اجتناب از آنها، تمام 50 ایالت را به ترتیب احتمال وقوع چنین حوادثی رتبه بندی می کند.
نظرات بیان شده در پست بالا فقط نظرات استیو ترولیز مجری برنامه گفتگوی برنامه نیوجرسی 101.5 است. او را در توییتر دنبال کنید @realstevetrev.
اکنون می توانید به استیو ترولیز گوش دهید – بر اساس تقاضا! درباره شخصیت های نیوجرسی و آنچه که ایالت گاردن را جالب می کند بیشتر بیاموزید. نمایش Steve Trevelise را از هر کجا که پادکست دریافت کردید، در برنامه رایگان ما دانلود کنید یا همین حالا گوش دهید.
گزارش اصلاح 👈 | 👉 با اتاق خبر ما تماس بگیرید